Sommarinformation

Sommaren 2017 är äntligen här! Vi har öppet som vanligt, det vill säga alla vardagar mellan 08:00 och 17:00.

Personalstyrkan är dock något reducerad och verksamheten är till stor del inriktad på akuta besvär. Som alltid kan du ringa och boka tid på telefonnummer 08 - 123 407 00 eller via vår webbokning (se informationen till höger).

Sommarförkylningar och maginfluensor kan vara nog så otrevliga men går oftast över med egenvård och är för det mesta inget som man behöver åka till akutsjukhusen för. Andra otrevligheter sommartid är som bekant getingstick, orm- och fästingbett. Titta gärna på informationen till höger "Vanliga symtom" om du känner dig osäker när du bör söka vård. Det går även bra att ringa för rådgivning till 1177 eller till vårdcentralen 08-12340700.

För våra äldre som varit inlagda på sjukhus har vi ett nära samarbete med S:t Görans sjukhus, Brommageriatriken och Stockholms stadsdelsförvaltning i syfte att undvika återinläggningar direkt efter utskrivning från sjukhusen. Samarbetet kallas "förstärkt utskrivning och förstärkt mottagande".

Med detta sagt avslutar vi med att önska våra kunder en trevlig sommar och tackar för förtroendet att få vara er vårdcentral!