Skriv ut den här sidan

Läkarmottagning

Hos oss får du en kvalificerad medicinsk bedömning och vi strävar efter att på bästa sätt hjälpa dig när du behöver det. 

Vi är specialister i allmänmedicin med flera års erfarenhet av att arbeta med patienter inom primärvården. På mottagningen arbetar även läkare under fortbildning, såsom under specialisttjänstgöring (ST) och allmäntjänstgöring (AT).

Till oss kan du komma med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Vi  utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Ibland finns behov av annan specialistvård och då ordnar vi med remiss för sådan bedömning. 

Akut kontaktteam

När du har tid bokad för akuta besvär träffar du vårt akuta kontaktteam - en tvärprofessionell grupp med läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Omhändertagandet präglas av:

  • Snabbhet
  • Smidighet
  • Säkerhet

Det akuta kontaktteamet är placerat i Brommaplans husläkarjours lokaler (Klädesvägen 12, 2 trappor). Du anmäler dig dock som vanligt i receptionen på vårdcentralen, Klädesvägen 12, 1 trappa. Du tar sedan hissen eller trapporna till plan 2 där du sitter ned i det gröna väntrummet.

Vi möjliggör därmed ett tvärpofessionellt arbetssätt mellan läkare och sjuksköterska vilket underlättar ett snabbt omhändertagande av dig som akutpatient. 

Till det akuta kontaktteamet går det också bra på drop in för influensavaccination.

Vissa akuta besvär omhändertas även fortsättningsvis på vårdcentralen. När du anmäler dig i receptionen kommer de att tala om för dig vart du ska gå.